Rolluiken Helmond

Vergelijken loont de moeite

Wilt u precies weten welke rolluiken voor uw woning geschikt zijn? Vul dan linksboven uw postcode in en ontvang maximaal 4 gratis offertes van rolluiken leveranciers. Leg deze vrijblijvende aanbiedingen naast elkaar en kies voor de specialist waarmee u in zee wilt gaan.

De voordelen van dichtbij

Een bedrijf uit de regio kan sneller langskomen om u te adviseren en de rolluiken aan te meten. Bovendien betekent een korte reisafstand ook dat u minder aan voorrijkosten kwijt bent.

Helmond en omgeving

Woont u in een van de omliggende gemeentes en wilt u rolluiken in Helmond bestellen? Dat is geen enkel probleem, want deze installateurs werken doorgaans ook in:

  • Deurne
  • Laarbeek
  • Someren

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Er zijn vele merken rolluiken verkrijgbaar. De prijzen kunnen daardoor onderling sterk van elkaar verschillen. Voor een rolluik van 1 meter bij 1 meter ligt de prijs tussen de € 100 en € 500. De aanschafprijs wordt niet alleen bepaald door de afmetingen van het rolluik, maar ook door het type bediening. Onderstaand een overzicht van de prijzen per type bediening:

  • Handmatig rolluik: vanaf ongeveer € 100
  • Elektrisch rolluik: vanaf ongeveer € 150
  • Rolluik met afstandsbediening: vanaf ongeveer € 215

Genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief de montagekosten. De levensduur van rolluiken is ongeveer 15 jaar en is afhankelijk van verschillende factoren. Regelmatig onderhoud speelt hierbij een belangrijke rol, maar ook de plek waar een rolluik wordt geplaatst. Bevindt een rolluik zich aan de binnenzijde, dan heeft het veel minder te verduren dan een rolluik dat aan de buitenkant is geplaatst.

Offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een rolluiken specialist in de regio Helmond? Laat hier uw gegevens achter en ontvang maximaal 4 offertes van bedrijven uit regio Helmond.  Veel consumenten gingen u voor en bespaarde tot wel 40% op de aankoop van rolluiken.