Jaloezie rolluiken

Jaloezie rolluiken van Verano geeft uw huis uitstraling en comfort. En ondertussen profiteert u van de voordelen van rolluiken.

Prijzen

De prijzen van rolluiken kunnen erg verschillen. De jaloezie rolluik kunt u zo duur maken als u zelf wilt. De prijzen van jaloezie rolluiken worden bepaald door de bediening, afmetingen en extra opties. Het rolluik wordt standaard geleverd met elektrische bediening inclusief wandschakelaar. De prijs voor dit rolluik van 100 cm bij 100 cm is ongeveer €595.

Bent u benieuwd naar de exacte prijs van een jaloezie rolluik? Laat dan hier uw gegevens achter, en ontvang offertes van leveranciers in uw regio.

Wat zijn jaloezie rolluiken?

De jaloezie rolluik is de perfecte combinatie van de standaard rolluik en de jaloezie. De positieve eigenschappen van rolluiken en jaloezieën zijn in één product geïntegreerd. De lamellen van het rolluik beschikken over een tussenpositie. In de tussenpositie beschermt het rolluik tegen zonlicht maar laat wel daglicht naar binnen. Wanneer u liever uw kamer helemaal verduisterd kunt u de lamellen volledig sluiten. Jaloezie rolluiken hebben nog meer voordelen:

  • Uitstraling
  • Privacy
  • Standaard elektrische bediening

Meer uitstraling

Jaloezie rolluiken hebben een mooiere uitstraling dan standaard rolluiken. Door de kantelbare lamellen zijn de rolluiken een eyecatcher van uw woning. Door het ruime aanbod aan kleuren, kunt u de rolluiken aanpassen aan de stijl van uw woning. Beschikbare kleuren zijn onder andere: wit, beige, ivoor, grijs en zilvergrijs.

 

Jaloezie uitstraling

Privacy

Als de lamellen van de jaloezie rolluiken in de gekantelde positie staan, wordt het zicht naar binnen toe zeer beperkt. Toch kunt u nog steeds naar buiten kijken. Hierdoor geniet u van het daglicht en meer privacy. De kantelbare lamellen maken het ook mogelijk om in gesloten positie te genieten van frisse lucht.

Standaard elektrische bediening

Jaloezie rolluiken zijn standaard voorzien van elektrische bediening met schakelaar. Hierdoor is het rolluik eenvoudig te bedienen. Voor een meerprijs van €100 krijgt u een elektrisch rolluik met afstandsbediening. Met de afstandsbediening kunt u meerdere rolluiken tegelijk op afstand bedienen.

Standaard rolluiken

Het kan zijn dat u in plaats van jaloezie rolluiken liever standaard rolluiken wilt. Rolluiken bieden u erg veel voordelen als verduistering, beveiliging en isolatie. Er zijn veel verschillende merken die rolluiken aanbieden. Denk voor het aanschaffen goed na over het type bediening wat u kiest.

Leveranciers vergelijken

De prijzen van jaloezie rolluiken kunnen per leverancier verschillen. Wij raden u aan om leveranciers in uw regio te vergelijken. Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan, en bespaar tot wel 40% op uw aankoop.