Schuine rolluiken

Schuine venstervormen en beglazingen zijn tegenwoordig een trend. Architecten maken de meest exclusieve ontwerpen. Schuine rolluiken zijn de oplossing hiervoor.

Prijzen

De prijzen van schuine rolluiken verschillen afhankelijk van de afmetingen en leverancier. Sommige leveranciers bieden veel service waardoor u een hoger bedrag betaald. De gemiddelde prijs voor de aanschaf van een schuin rolluik van 140 x 100 is € 1600 exclusief montage kosten. De kosten voor het monteren van een rolluik zullen ongeveer € 200 bedragen.

Omdat de prijzen per leverancier verschillen raden wij u aan om offertes te vergelijken.Door hier uw gegevens achter te laten, kunt u 4 leveranciers in uw regio vergelijken.

Schuin is de trend

Architecten creëren de meest exclusieve ontwerpen en steeds vaker zie je huizen met schuine ramen. Vandaag de dag is schuin de trend. Voor zonweringspecialisten was dit een probleem. De Trendo rolluik van Roma is speciaal gemaakt voor schuine ramen. Schuine rolluiken zijn geschikt voor ramen met een hoek van 10º tot 45º. Rolluiken voor schuine ramen hebben standaard veel voordelen:

  • Standaard met motor
  • Uitgerust met sterke materialen
  • Aanvriesbeveiliging

Schuine dakken

Standaard met motor

Het rolluiksysteem wordt standaard aangedreven door een elektrische motor. Hierdoor heeft u een zeer comfortabele bediening. Schuine rolluiken zijn leverbaar met extra opties. U kunt ook kiezen voor Solar aandrijving. Hierdoor is de rolluik niet afhankelijk van een stroomaansluiting. Het rolluik is voorzien van een zonnecel, die genoeg energie opwekt, om het rolluik te openen en te sluiten.

Uitgerust met sterke materialen

Veel rolluiken zijn gemaakt van kunststof. De schuine rolluiken van Roma zijn altijd uitgerust met een aluminium rolluikpantser. Ook zijn de kast, de geleiders en de vensterbank gemaakt van extrusie materiaal. Dit zijn extra dikke geëxtrudeerde materialen, extruderen is het vormen van aluminium. Dit materiaal is dus extra sterk, dit geeft een betere geluidsdemping en isolatie. Daarnaast is uw huis beter beveiligd tegen inbraken met geëxtrudeerde materialen.

Aanvriesbeveiliging

De standaard motoren van de schuine rolluiken zijn voorzien van aanvriesbeveiliging. Dit beschermt het rolluik in de winter tegen sneeuw en ijzel. Als uw rolluik is vastgevroren en de motor zou door blijven draaien, dan zal de motor zichzelf sneller kapot maken. De aanvriesbeveiliging beschermt uw rolluik, hierdoor is de kans op een langere levensduur groter.

Combineren met normale rolluiken

Schuine rolluiken hebben verschillende bouwvormen. Er zijn drie standaard vormen die gecombineerd kunnen worden met normale rechte rolluiken. Sommige woningen beschikken over speciale hoeken, zelfs hiervoor zijn de Trendo rolluiken een oplossing.

Leveranciers vergelijken

De prijzen voor schuine rolluiken kunnen uiteenlopen. Daarnaast kan de service van een leverancier verschillen. Bent u benieuwd naar de exacte prijzen, dan kunt u hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen. Zo kunt u de leverancier kiezen die het beste bij u past, en besparen tot wel 40% op uw schuine rolluiken.