Garagepoorten

Denkt u na over de aanschaf van garagepoorten? Wilt u meer weten over de prijzen, mogelijkheden en voordelen? Wij helpen u bij het maken van de keuze.

Prijzen van garagepoorten

Als u plannen heeft om een nieuwe garagepoort aan te schaffen, kunt u kiezen voor een garagepoort. De prijzen van garagepoorten kunnen uiteenlopen. Dit komt door de verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. De bediening van de deur heeft invloed op de prijs, maar ook de keuze van het soort garage deur. Hieronder een prijsindicatie:

  • Rolpoort (150×150): vanaf € 720 tot €1240
  • Sectionaal garagedeur (225×200): vanaf €775 tot € 1300

Bent u benieuwd naar de exacte prijs, dan kunt u hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen.

Garagepoorten

Garagepoorten zijn er in twee soorten. U kunt kiezen voor een rolpoort, dit werkt hetzelfde als een rolluik. De rolpoort is gemaakt van stevige materialen zodat het kan dienen als roldeur voor uw garage. De lamellen van de rolpoort rollen op in een kast, hierdoor heeft u geen plafond installatie in uw garage nodig. Deze keuze is zeer geschikt als u wat minder ruimte beschikbaar heeft.

Een ander soort is een sectionaal garagedeur. De garagedeur wordt bevestigd in een installatie, die bestaat uit geleiders, waardoor de deur optimaal kan openen en sluiten. Een sectionaal biedt u meer ruimte doordat de garagedeur verticaal naar boven gaat, hierdoor heeft u geen last van beperkte ruimte, door openslaande deuren.

Garagepoorten

Handmatig of elektrisch

Wanneer u een garagepoort aanschaft moet u nadenken over de manier van bedienen. U kunt net als bij gewone rolluiken kiezen voor handmatige of elektrische bediening. Garagepoorten zijn zwaar uitgevoerd, waardoor elektrische bediening een aanrader is. Zo kunt u optimaal genieten van uw garagedeur. U kunt de garagedeur openen door middel van een schakelaar of afstandsbediening. Veel mensen parkeren hun auto in de garage, een afstandsbediening is dan handig om de deur van uit uw auto te openen. Een combinatie van beiden is ook een mogelijkheid.

Veiligheid

Garagepoorten bieden uw huis ook veel veiligheid. In uw garage staan vaak veel waardevolle voorwerpen, en daarnaast is het vaak een verbinding naar uw woning. De deuren zijn van sterke materialen gemaakt en voorzien van veiligheidsopties. Wanneer een buitenstaander de deur probeert te openen blokkeert de motor automatisch, dit verbeterd de inbraakveiligheid van uw woning. U kunt kiezen voor een obstakelfunctie. Met deze optie hoeft u niet bang te zijn dat iemand of een voorwerp bekneld raakt tussen de deur.

Verrijking voor uw huis

Niet alleen de veiligheid van uw huis wordt verbeterd. Doordat de lamellen gevuld zijn met schuim heeft het een hoge isolatiewaarde. Zo houden ze uw huis warm in de winter en koel in de zomer. Naast alle voordelen geven Garagepoorten uw huis ook een exclusieve uitstraling.

Uw huis voorzien van rolluiken

Naast een garage roldeur kunt u uw al uw ramen voorzien van een rolluik. Doordat de rolluiken erg goed isoleren kunt u jaarlijks geld besparen op uw energiekosten. Ook verhogen rolluiken de privacy en inbraakveiligheid van uw huis. Met rolluiken kunt u uw huis afschermen tegen de zon, zo blijft de temperatuur koel. Natuurlijk kunt u genieten van een donkere en koele kamer in de nacht.

Het maken van de beste deal

Wilt u niet te veel betalen voor uw garage roldeur, of betaalt u liever iets meer voor een goede service? Door het vergelijken van leveranciers in uw regio, kunt u een keuze maken waar u zich het beste bij voelt.