Offerte rolluiken

Met enkele muisklikken de scherpste prijs boven water halen? Dat kan. Wij bieden u graag de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend rolluiken offertes op te vragen. Hoe het werkt? Dat leest u hier.

Geld besparen is een fluitje van een cent

Niemand zit erop te wachten: u heeft net rolluiken laten plaatsen, uw buren komen ze bewonderen en wat blijkt? Zij hebben rolluiken voor tientallen euro’s goedkoper laten plaatsen. Dit gaat u niet overkomen wanneer u zich voorafgaand goed verdiept in de prijzen. Het aanvragen van offertes is hier een handig hulpmiddel voor. Rolluiken offertes aanvragen kunt u bij 1 aanbieder doen, maar dan weet u nog niet of dit de specialist is met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend met één aanvraag tot wel 4 rolluiken offertes te ontvangen van specialisten in uw omgeving.

Offerte rolluiken 1

Hoe werkt het aanvragen van rolluiken offertes?

Wanneer u rolluiken offertes aanvraagt doorloopt u de volgende 3 stappen:

  1. Vul de offerteaanvraag in. Bovenaan de pagina vult u uw postcode in en daarna komt u terecht in een scherm met meerkeuzevragen. Het invullen van deze vragen kost u ongeveer 2 minuten van uw tijd en de antwoorden vormen samen de opdrachtomschrijving. Met deze informatie kunnen de rolluiken specialisten u een concreter prijsvoorstel aanbieden. Alle gegevens die u invult worden uiteraard enkel gebruikt voor de offerteaanvraag.
  2. Offerteaanvraag versturen. Zodra u de offerteaanvraag heeft verzonden, ontvangt u binnen 2 werkdagen gratis de vrijblijvende prijsopgaves van tot wel 4 professionele rolluik specialisten in uw regio.
  3. Offertes vergelijken. Als de rolluik offertes in huis zijn start het vergelijken. U zult zien dat de rolluiken prijzen tussen diverse specialisten behoorlijk uiteenlopen, oplopend tot een verschil van wel 40%. Het is nu aan u om wel of niet voor één van de specialisten te kiezen. De offertes zijn volledig vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Offerte rolluiken 2

 

Onderdelen van een rolluik offerte

U heeft straks rolluiken offertes in huis, maar waar let u dan precies op? Uiteraard gaat uw oog als eerste naar de totaalprijs, maar er zijn meer belangrijke punten die u helpen de beste aanbieder ertussenuit te pikken.

  • Prijzen: De prijs, het belangrijkste onderdeel van de rolluik offerte, is opgebouwd uit de kosten voor uw rolluik(en), montagekosten, voorrijkosten en btw. Vergelijk wat wel en niet is inbegrepen in de totaalprijs en let op eventuele extra kosten, bijvoorbeeld voor het huren van een steiger.
  • Werkzaamheden: Welk type en merk rolluik gaat de specialist aanbrengen, gaat het om handmatige of elektrische bediening, is de montage op basis van een inbouw-, opbouw- of voorzetrolluiken en moeten er voorbereidende werkzaamheden verricht worden zoals opmeten? Hoe duidelijker de werkzaamheden omschreven staan, hoe kleiner de kans op misverstanden.
  • Planning: Per wanneer kan de rolluiken specialist voor u aan de slag en hoelang duurt het plaatsen van de rolluik(en)? Wellicht is de ene specialist pas over 5 maanden beschikbaar maar wilt u al binnen een maand profiteren van uw rolluiken.
  • Garantie: Wanneer u uw rolluiken laat plaatsen door een specialist mag u natuurlijk kwaliteit verwachten. Toch is het altijd fijn om zekerheid te hebben, een fout maken blijft tenslotte menselijk. Een goede garantieregeling komt dan goed van pas waardoor u de schade kosteloos kunt laten repareren. Vaak geldt voor rolluiken een garantietermijn van 5 jaar op materiaal en montage. Dit kan wel per aanbieder verschillen, controleer dit daarom op de rolluiken offerte.
  • Keurmerken: Wilt u zekerheid dat de rolluik die u aanschaft van goede kwaliteit is? Let dan op de volgende keurmerken voor rolluiken: SKG-KOMO, Politiekeurmerk Veilig Wonen en CW-markering.

Maak duidelijke afspraken

Het plaatsen van rolluiken is een investering, u wilt dan ook niet voor verrassingen komen te staan. Maak daarom duidelijke afspraken met de rolluiken leverancier en leg al deze afspraken vast. Zo weet u precies wat u mag verwachten op het gebied van kosten en service.

Tot 40% besparen op uw rolluiken

Klaar om de rolluiken specialist met de beste prijs-kwaliteitverhouding op te sporen? Zorg dat u meerdere rolluik offertes in handen krijgt. Vraag hier gratis en vrijblijvend rolluik offertes aan van tot wel 4 betrouwbare specialisten in uw regio. Binnen 2 werkdagen weet u wat het plaatsen van rolluiken u gaat kosten, verschaft u uzelf een betere onderhandelingspositie en is de kans groot dat u de ideale specialist voor uw klus snel vindt.

 

Eenvoudig 4 rolluiken offertes aanvragen