Winsol rolluiken

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van rolluiken? De rolluiken van Winsol maken uw huis compleet. Laat u hier overtuigen door de voordelen.

Prijzen van Winsol rolluiken

Winsol rolluiken maken je huis compleet. De rolluiken verhogen de veiligheid van uw woning, en zijn daarnaast goed voor een hogere isolatiewaarde. De prijzen worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals bediening en afmetingen. De prijzen van Winsol rolluiken kunt u opvragen bij een leverancier.

Benieuwd naar de exacte prijzen voor Winsol rolluiken? Door hieronder uw gegevens achter te laten, kunt u gratis en vrijblijvend 4 leveranciers in uw regio vergelijken.

Winsol rolluiken

Door de aanschaf van rolluiken kunt u de waarde en comfort van uw leefomgeving verhogen. U kunt de rolluiken openen en sluiten door middel van handmatige of elektrische bediening. De rolluiken van Winsol bieden u veel voordelen:

  • Stijlvol
  • Veilig
  • Energiebesparend

Stijlvol

Winsol rolluiken zijn erg functioneel. Door de lamellen met daglichtsleuven kunt u zelf regelen hoeveel daglicht u wilt doorlaten. Zo kunt u zowel profiteren van het daglicht, als genieten van een volledig verduisterde slaapkamer. De rolluiken zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De rolluiken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor kunt u uw rolluiken aanpassen aan uw woning, zodat ze dezelfde uitstraling hebben als uw huis.

Veiligheid

De rolluiken van Winsol geven u een veilig gevoel in huis. Rolluiken schrikken inbrekers af, en werken tevens inbraakvertragend. Winsol rolluiken zijn voorzien van een versterkte onderlat en geleiders. Hierdoor is het voor inbrekers nog lastiger om in uw huis in te breken. De rolluiken kunnen automatisch worden aangestuurd door de techniek van Somfy. Door de automatische sturing kunt u ervoor zorgen dat het rolluik opent en sluit, op bepaalde momenten van de dag. Hierdoor geeft u altijd de indruk dat u thuis bent.

Energiebesparend

Winsol rolluiken hebben nog meer voordelen dan stijl en veiligheid. De rolluiken zijn ook energiebesparend. De rolluiken van Winsol zorgen voor een vorming van stilstaande lucht tussen het raam en het rolluik. Hierdoor kunt u jaarlijks tot wel 34% besparen op uw energiekosten. In de zomer werken de rolluiken zonwerend, hierdoor kunt u de temperatuur in uw kamer tot wel 5 graden verlagen. Zo hoeft uw airco minder aan te staan.

Garagepoorten

Bent u niet alleen op zoek naar rolluiken, maar wilt u ook uw garage afsluiten? Winsol heeft naast rolluiken ook garagepoorten. Met deze garagepoorten kunt u ook uw garage isoleren, en afsluiten voor inbrekers.. Aan een garagepoort zitten erg veel voordelen. De poorten zijn zo gemaakt dat ze minder ruimte innemen dan garagedeuren. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden bekijk dan onze pagina over garagepoorten.

Leveranciers in uw regio vergelijken

Denkt u na over het aanschaffen van rolluiken? Dan is het verstandig om de prijzen van verschillende leveranciers te vergelijken. U kunt dit gratis en eenvoudig doen, door hier uw gegevens achter te laten.