Verano rolluiken

De rolluiken van Verano zijn van goede kwaliteit en bieden goede bescherming aan uw huis. Bent uw benieuwd naar de voordelen en soorten Verano rolluiken, lees dan verder.

Prijzen

Verano rolluiken kunnen erg in prijs verschillen. Het type model heeft een grote invloed op de prijs van uw rolluik. Daarnaast is de manier van bedienen ook een factor die de prijs kan beïnvloeden. Verano heeft verschillende modellen, om u een prijsindicatie te geven hebben wij de modellen op een rijtje gezet (afmeting: 100 cm x 100 cm):

  • Ecoline (RV41): vanaf € 110
  • RV40: vanaf € 209
  • Safe (RV49): vanaf € 889
  • Jaloezie rolluik: vanaf € 595

De prijzen van deze rolluiken zijn op basis van handmatige bediening. Als u kiest voor elektrische rolluiken dan betaalt u minimaal een meerprijs van € 100. Bent u benieuwd naar de exacte prijzen, dan raden wij u aan om eerst prijzen te vergelijken.

Soorten Verano rolluiken

Verano heeft een groot aanbod in rolluiken. De rolluiken van Verano zijn van goede kwaliteit en fungeren als een stevig pantser voor uw raam. De rolluiken zijn verduisterend, geluidswerend en isolerend. In de zomer houden ze het huis koel en in de winter hebben de rolluiken een warmte-isolerende functie. Bij Verano rolluiken zijn de lamellen onderling aan elkaar verbonden, hierdoor is de kans op een storing minder groot en kunt u langer genieten van uw rolluiken. De verschillende modellen van Verano hebben ieder hun eigen voordelen.

Ecoline (RV41)

Dit model is van alle typen Verano rolluiken de goedkoopste. Deze rolluiken zijn ideaal wanneer u minder wilt besteden, maar toch de voordelen wilt ervaren. Dit type rolluik heeft een minder hoge isolatiewaarde en stabiliteit dan de overige modellen. U kunt kiezen voor handmatige bediening of elektrische bediening. Bij handmatige bediening opent en sluit het rolluik door een draaistang of bandopwinder. Bij elektrische bediening kunt u kiezen tussen een schakelaar of afstandsbediening. Wilt u helemaal geen zorgen over uw rolluiken, dan is een tijdklok mogelijk.

Verano (RV40)

Dit type is een van de populaire Verano rolluiken. De stevige lamellen zorgen voor een hoge isolatiewaarde. Door de dikkere en stevige lamellen scoort dit type hoog qua veiligheid, waardoor u kunt genieten van een veilig gevoel. Kiest u graag voor een goede prijs/kwaliteit-verhouding dan raden wij dit rolluik aan. De RV40 is handmatig en elektrisch bedienbaar en kan worden voorzien van anti-optilveren. Hierdoor verhoogt u de veiligheid van uw rolluiken. Door de anti-optilveren kan het rolluik niet omhoog geschoven worden. Wanneer iemand dit probeert, blokkeren de veren.

Safe (RV49)

Dit type is de duurste maar ook de veiligste onder de Verano rolluiken. Het rolluik is opgebouwd uit grotere en kleinere tussenlamellen. Wanneer iemand het rolluik probeert te forceren zullen de kleine lamellen kantelen waardoor het onmogelijk is het rolluik te openen. Daarnaast is dit rolluik gemaakt van extra sterk materiaal, wat de levensduur en veiligheid bevorderd. Een groot voordeel van dit rolluik is dat het standaard is voorzien van een elektrische motor. Hierdoor kunt u genieten van een veilig gevoel, maar ook van meer comfort.

Jaloezie rolluik

Dit rolluik van Verano brengt de voordelen van een jaloezie en rolluik in één. Dit type rolluik heeft een tussenpositie, hierdoor beschermt het uw huis tegen inbrekers en zonlicht, maar laat het wel daglicht door. In de zomer kunt u de tussenpositie gebruiken om frisse lucht naar binnen te krijgen. Een ideale optie hierbij is een insectenhor, dan wordt het jaloezie-rolluik voorzien van horgaas. Op deze manier heeft u ook geen last van insecten in huis. Ook dit rolluik is standaard voorzien van een elektrische motor.

Leveranciers in uw regio vergelijken

Rolluiken worden door verschillende leveranciers aangeboden. Omdat hierdoor de prijzen kunnen verschillen, raden wij u aan om leveranciers in uw regio te vergelijken. Laat hieronder uw gegevens achter en bespaar op de totale aanschaf van uw Verano rolluiken.