Somfy Rolluiken

Somfy rolluiken zijn een verrijking voor uw huis. U bespaart jaarlijks op uw energierekening en u beveiligd uw huis uitstekend. Ervaar de voordelen van Somfy.

Prijzen

Somfy biedt verschillende soorten buismotoren aan. De buismotor is een elektrische motor die in de oprolbuis van het rolluik wordt verwerkt. U kunt een Somfy motor al vanaf € 99 aanschaffen, de maximale prijs is € 280. Hieronder ziet u een overzicht van de typen motoren van Somfy:

  • Somfy Solus: vanaf € 99
  • Somfy Ilmo: vanaf € 159
  • Somfy Altus RTS: vanaf € 175
  • Somfy Oximo RTS: vanaf € 199

De Somfy Solus en Ilmo zijn geschikt voor bediening met schakelaar. De Altus en Oximo beschikken over RTS, waardoor ze geschikt zijn voor bediening met afstandsbediening. Somfy rolluiken kunt u op veel verschillende manieren uitbreiden met extra opties. Hierdoor kan de totaal prijs oplopen. Daarom raden wij aan om voor uw aankoop, hierboven u gegevens achter te laten en offertes te vergelijken.

Somfy rolluiken

Somfy is een merk dat motoren en andere opties voor rolluiken levert. Als u kiest voor Somfy dan heeft u veel mogelijkheden wat betreft de bediening van uw rolluiken. Zo zijn de rolluiken bedienbaar met een wandschakelaar, afstandsbediening of volledig automatisch. Somfy is een aanbieder van home motion, dit houdt in dat u alle Somfy producten in huis via uw smartphone of tablet kunt bedienen. Als u Somfy rolluiken aanschaft dan kunt u genieten van veel voordelen:

  • Comfort
  • Energiebesparing
  • Veiligheid

Somfy rolluiken

Meer comfort

Met Somfy rolluiken kunt u genieten van meer comfort. De elektrische rolluiken zijn makkelijk bedienbaar, door middel van een wandschakelaar of afstandsbediening. Bij bediening met de afstandsbediening is het mogelijk om de rolluiken in groepen in te delen. Met één druk op de knop bedient u al uw rolluiken naar de gewenste positie, hierdoor hoeft u nooit meer moeite te doen om uw rolluiken te openen.

Somfy-Tahoma is het home motion systeem, hiermee kunt u al uw Somfy producten bedienen vanaf uw smartphone of tablet. Een groot voordeel van bediening met afstandsbediening of Tahoma is dat de rolluiken beschikken over een ontvanger. Hierdoor heeft u niet de lasten van het doortrekken van kabels. Dit is ideaal wanneer u op een later moment beslist om rolluiken aan te schaffen.

Energiebesparing

Door uw Somfy rolluiken te voorzien van extra opties kunt u niet alleen genieten van comfort maar ook van energiebesparing. De Sunis, de zonsensor, meet de sterkte van het licht op elk moment van de dag. Op basis van de meting laat de Sunis de rolluiken openen of sluiten. Hierdoor kunt u in de zomer en winter energie besparen. In de winter zal de sensor overdag profiteren van het zonlicht en de rolluiken openen. In de avond wanneer het zonlicht zwak is zullen de rolluiken sluiten, hierdoor houdt het uw huis warm. In de zomer zal de sensor de rolluiken sluiten op het meest hete moment van de dag om uw huis koel te houden. Hierdoor hoeft u minder gebruik te maken van een eventuele airco.

Veiligheid

Als u kiest voor Somfy rolluiken verbeterd u de inbraakveiligheid van uw huis. Wanneer u van huis gaat kunt u met één druk op de knop alle rolluiken sluiten. De rolluiken zijn voorzien van anti optilveren, die ervoor zorgen dat het rolluik niet omhoog getild kan worden. De technologie van Somfy bevat ook een simulatie modus. Door deze functie zullen de rolluiken op verschillende momenten op de dag openen en sluiten. Zo kunt u de indruk wekken dat u thuis bent, handig voor wanneer u met vakantie bent.

Handmatige rolluiken

Elektrische en automatische bediening als bij Somfy rolluiken is een flinke investering. Wilt u toch genieten van de voordelen maar niet te veel geld uitgeven, kies dan voor handmatige rolluiken. De aanschaf kosten voor handmatige rolluiken liggen een stuk lager.

Leveranciers vergelijken

De prijzen van Somfy rolluiken kunnen per leverancier verschillen. Wij raden daarom aan om eerst verschillende leveranciers te vergelijken. Laat hier u gegevens achter en vergelijk 4 leveranciers uit uw regio.