Smits rolluiken

Smits rolluiken zijn voorzien van sterke materialen die de kwaliteit van het product verbeteren. De rolluiken zijn standaard voorzien van elektrische bediening, die het comfort van het rolluik verhogen.

Prijzen Smits rolluiken

De prijzen van Smits rolluiken worden door bepaalde factoren beïnvloed. De afmetingen van een rolluik hebben sterke invloed op de prijs. Ook het verschil tussen elektrische en handmatige bediening. Elektrisch bedienbare rolluiken zijn duurder dan de voordelige handmatige rolluiken. De prijs voor een Smits rolluik van 100 cm bij 100 cm start vanaf € 206 met handmatige bediening.

Wilt u uw huis voorzien van rolluiken? En wilt u niet meer betalen dan nodig? Wij raden u aan om leveranciers te vergelijken, vergelijk hier gratis en vrijblijvend offertes.

Waarom Smits rolluiken

De rolluiken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben hierdoor een lange levensduur. De rolluiken worden standaard voorzien van een coating die krasbestendig en kleurvast zijn. Door de aluminium lamellen zijn Smits rolluiken van hoge kwaliteit. U kunt het zonlicht verduisteren en in de winter isoleren tegen koude lucht. Daarnaast hebben de rolluiken een inbraakvertragende werking, wat de inbraakveiligheid van uw huis verhoogd. Hieronder bespreken we populaire rolluiken van Smits:

  • Lite BBS
  • HK842 (Heroal BBS)
  • S1000

Lite BBS

Dit is een kwalitatief hoogwaardige rolluik met een betrouwbare elektrische bediening. De Lite BBS heeft een afgeschuinde kap, door de compacte oproldiameter is de kast tot 40% kleiner. Dit rolluik is standaard voorzien van elektrische bediening, wanneer u kiest voor handmatige bediening bespaart u € 160 op de totale kosten. Het rolluik is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren waarbij u de kast- en lamelkleur kunt combineren.

HK842 (Heroal BBS)

Het rolluik Heroal BBS is gemaakt van Heroal componenten. Ook dit rolluik voldoet aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen en heeft een lange levensduur. Dit rolluik wordt geleverd met een afgeschuinde kap evenals een ronde kap. Het rolluik is verkrijgbaar in 196 kleurcombinaties, hierdoor kunt u het rolluik volledig aanpassen aan de stijl van uw woning.

S1000

Dit rolluik van Smits is het eerste in Nederland met een Politiekeurmerk Veilig Wonen. Door het blokkeersysteem is het niet mogelijk om het pantser te forceren. Daarnaast is het rolluik voorzien van inbraakvertragende, dikwandige geleiders. Verder heeft dit rolluik de standaard eigenschappen zoals, verduistering en isolatie.

Type uitvoering

Smits rolluiken kunnen worden voorzien van verschillende rolluikkasten. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit vier soorten kasten:

  • Vierkant
  • Rond
  • Afgeschuind (45º)
  • Inbouwkast

Voorzetrolluiken zijn in alle mogelijke situaties te plaatsen. Wanneer u liever een inbouwrolluik wilt, dan moet u samen met uw leverancier de mogelijkheden bespreken.

Rolluiken prijzen vergelijken

Prijzen voor Smits rolluiken verschillen per leverancier. We raden u aan om meerdere offertes te vergelijken. Hierdoor kunt u leveranciers vergelijken, en een keuze maken waar u zich het beste bij voelt.