Roma rolluiken

Bent u op zoek naar rolluiken van goede kwaliteit. Dan zijn Roma rolluiken een goede keuze. Roma heeft diverse soorten rolluiken.

Prijzen

Roma rolluiken zijn van zeer goede kwaliteit, de prijzen zullen daarom hoger zijn dan dat van een huismerk. De rolluiken worden gemaakt van sterke materialen die de isolatiewaarde en veiligheid van uw huis verhogen. Door de goede kwaliteit is de kans op een lange levensduur groter. De prijzen van Roma rolluiken kunt u opvragen bij een leverancier.

Door hierboven uw gegevens achter te laten kunt uw eenvoudig en snel, 4 leveranciers in uw regio vergelijken.

Verschillende soorten Roma rolluiken

Roma biedt veel verschillende soorten rolluiken aan. Roma is een innovatief merk die als eerste de schuine- en dakraamrolluiken introduceerde. De ronde rolluikkast is ook door het merk geintroduceerd, deze kasten zijn over het algemeen twee keer zo klein. Roma biedt de volgende rolluiken aan:

  • Opbouwrolluiken
  • Inbouwrolluiken
  • Dakraamrolluik
  • Schuine rolluiken

Opbouw- en inbouwrolluiken

Onder de Roma rolluiken zijn er verschillende varianten, als eerste de opbouwrolluik. Het voordeel van opbouwrolluiken is dat ze op elk moment kunnen worden geplaatst. Doordat de rolluiken voor het venster worden geplaatst, is de montage eenvoudiger dan bij inbouwrolluiken. De opbouwrolluiken worden voor het venster geplaatst, hierdoor komt er geen warmtebrug tussen het raam. Voordeel hiervan is dat het rolluik geen warmte verliest.

Naast opbouwrolluiken kunt u kiezen voor inbouwrolluiken, deze worden ingebouwd. Boven het raam- of deurkozijn, achter de buitensteen wordt een uitsparing gemaakt. In deze uitsparing kan het rolluik geplaatst worden. Deze manier van plaatsen is vaak alleen mogelijk bij nieuwbouw, u kunt dit navragen bij uw leverancier.

De rolluiken zijn verkrijgbaar in twee soorten uitvoeringen. Een rolgevormde uitvoering en een geëxtrudeerde uitvoering. De geëxtrudeerde rolluik is door het persen (extruderen) van het aluminum een zeer sterk materiaal. De geëxtrudeerde rolluik is van is hierdoor extra geluidswerend. Doordat het rolluik extra geluidswerend is, heeft u bijvoorbeeld geen last van het geluid van regen. Een ander voordeel van deze rolluik is dat de rolluik stabieler is. Door het sterke materiaal is de kwaliteit van het rolluik beter, wat de levensduur verlengd. De rolgevormde uitvoering is voordeliger in prijs.

Dakraamrolluik

Bij veel huizen wordt de zolder als leefruimte gebruikt. Goede isolatie is op een zolder belangrijk, door Roma rolluiken kunt u de isolatiewaarde in uw huis verbeteren. De dakraamrolluiken kunnen volledig op maat gemaakt worden. Hierdoor kan het rolluik op alle soorten dakramen geplaatst worden, behalve Velux en Roto dakramen. Doordat de lamellen van het rolluik met schuim gevuld zijn heeft het een extra hoge isolatiewaarde. Hierdoor kunt u ook op uw zolder genieten van alle voordelen van rolluiken verduistering, isolatie en veiligheid.

Schuine rolluiken

Een ander type Roma rolluik is het schuine rolluik. De trend van tegenwoordig is schuin, steeds vaker zie je huizen met schuine ramen. Roma biedt hier de oplossing voor. Dit rolluik is speciaal gemaakt voor schuine ramen, de rolluiken zijn geschikt voor ramen met een hoek van 10º tot 45º. Dit rolluik wordt standaard voorzien van een aluminium rolluik pantser en elektrische bediening. Door de luxueuze opties kunt u extra genieten van uw rolluiken.

Extra opties

Er zijn diverse extra opties leverbaar voor Roma rolluiken. U kunt kiezen voor Solar bediening, hiervoor heeft uw rolluik geen stroomaansluiting nodig. Een zonnecel produceert voldoende energie om het rolluik te openen en te sluiten. Wilt u graag extra veiligeheid dan kunt u kiezen voor een veiligheidspakket. Het veiligheidspakket bevat extra sterkte geleiders, versterkte onderlijst en optil beveiliging. Hierdoor wordt het voor inbrekers onmogelijk om uw huis te betreden. Een bewegingsmelder is ook leverbaar, wanneer iemand zich langere tijd bij het rolluik bevindt sluit het automatisch. De rolluiken van Roma zijn ook leverbaar in combinatie met een hor of screen. Door een hor kunt u genieten van een insectenvrij huis.

Prijzen vergelijken

Bent u benieuwd naar de prijzen? Dan kunt u hier prijzen vergelijken van verschillende aanbieders in uw regio. Door het vergelijken van prijzen betaalt u nooit te veel voor uw Roma rolluiken.