Heroal rolluiken

De Heroal RS Hybrid is een rolluik en zonwering in één. U geniet van de voordelen van rolluiken, en door de hoogwaardige stoffen zonwering creeërt u een sfeervolle leefomgeving.

2-in-1

De Heroal RS Hybrid is een innovatieve combinatie van een rolluik en zonwering in één. Het systeem combineert de voordelen van een rolluik en zonwering. De buitenkant is gemaakt van aluminium en biedt de weerbestendigheid en veiligheid van een rolluik. De binnenkant is voorzien van stof, waardoor het de uitstraling heeft van zonwering. Doordat de stof water- en vuilafstotend is, en makkelijk te reinigen is, wordt de levensduur van de RS Hybrid verlengd. Met dit innovatieve systeem wist Heroal de Innovation Award te winnen. Al 38 jaar wordt de award uitgereikt aan de meest innovatieve ontwikkelingen in 5 categorieën.

 

Minder warmte verlies dankzij de Heroal RS Hybrid

Het systeem is uitermate milieuvriendelijk. De RS Hybrid verminderd het warmte verlies tot wel 44%. Dit komt doordat het raam en gevel worden geisoleerd en de isolerende eigenschappen van de RS Hybrid. Hierdoor kunt u jaarlijks veel geld besparen op uw energierekening.

Geluidswerend

Heroal heeft voor dit product een speciale stof geproduceerd, wat naast water- en vuilafstotend, geluidswerend is. Het stof is tegen de aluminium lamellen geplaatst. HIerdoor opent het systeem bijna geruisloos. Daarnaast door de isolerende werking van het stof is het systeem geluidswerend. Hierdoor is de RS Hybrid zeer geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen, zoals ziekenhuizen, kantoorgebouwen en hotels.

Veel plaatsings mogelijkheden

Door het kleine oproldiameter van het rolluik zijn er veel plaatsings mogelijkheden. Het systeem is verkrijgbaar in drie verschillende typen kasten. De isolatiekast is volledig voorzien van isolatiemateriaal. De kast is zowel als inbouw of voorzet verkrijgbaar. De voorbouwkast kan door de geringe hoogte eenvoudig in het kozijn geplaatst worden. Dit type is verkrijgbaar in geëxtrudeerd aluminium, dit materiaal is door manier van produceren extra sterk. Hierdoor is het een uiterst goede bescherming tegen extreme weersomstandigheden. De inbouwkast is zeer geschikt wanneer u het rolluik volledig wilt wegwerken. Door de kleine oproldiameter kan deze inbouwrolluik ook geplaatst worden bij bestaande woningen.

Rolluiken aanschaffen

Wilt u uw huis ook voorzien van rolluiken én zonwering? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan, en vergelijk leveranciers in uw regio. Door het vergelijken van offertes kunt altijd de voordeligste aankoop kiezen..