Merken rolluiken

Prijzen

De prijs van een rolluik van 1 meter breed en 1 meter hoog ligt ongeveer tussen de € 100 en € 500. Deze prijs is inclusief btw en exclusief bezorgkosten en montage. De prijs van het rolluik is afhankelijk van meer dan alleen het merk. De grootste prijsverschillen hebben onder andere te maken met de afmetingen, bediening en de lameldikte van het rolluik. Wilt u de kosten laag houden? Hoewel de grote merken ook vaak budget rolluiken in hun assortiment hebben, kunt u ook kiezen voor een huismerk. De prijzen van huismerken zullen vaak lager uitvallen dan de prijzen van de a-merken. Bent u nieuwsgierig naar de exacte prijzen van de verschillende merken rolluiken? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan door hierboven uw postcode in te vullen. Door het vergelijken van offertes kunt u een stuk voordeliger uit zijn.

Rolluiken

Het aanbod van verschillende soorten rolluiken is groot. Er zijn veel verschillende merken waaruit u kunt kiezen. Grote fabrikanten van rolluiken zijn:

Dit zijn enkele grote merken op het gebied van rolluiken. Als u kiest voor een rolluik van een groot merk, dan bent u vaak verzekerd van goede kwaliteit en service. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een huismerk. De kwaliteit van rolluiken van huismerken verbetert de laatste jaren sterk en ook de prijzen liggen vaak lager. Let er bij huismerken wel op dat u de rolluiken bestelt bij een betrouwbare specialist, zodat u kunt rekenen op goede service en garantie.

Motor

Zoals u kunt kiezen tussen verschillende merken rolluiken, kunt u ook kiezen tussen verschillende merken motoren. Hieronder vindt u enkele merken van motoren waaruit u kunt kiezen:

Alleen elektrische rolluiken en rolluiken met een afstandsbediening beschikken over een motor. Het merk van de motor staat los van het merk van het rolluik. U kunt dus bijvoorbeeld een Verano rolluik combineren met een motor van het merk Somfy. Ook bij motoren kunt u kiezen voor een huismerk. Deze prijzen liggen vaak lager dan de prijzen van de merken motoren. De a-merken hebben daarentegen vaak wel meer mogelijkheden dan de motoren van huismerken.

Handmatig rolluik

Wilt u graag een rolluik van een merk maar tegelijkertijd ook een voordelig rolluik aanschaffen? Kies dan voor een [handmatig rolluik]. Deze zijn goedkoop in aanschaf, omdat ze niet beschikken over een motor. De rolluiken moeten dus ook handmatig open en dicht worden gedaan. Als u kiest voor een handmatig rolluik bent u gemiddeld € 100 goedkoper uit dan bij een elektrisch rolluik.

Prijzen vergelijken

Wilt u een rolluik aanschaffen? Vraag dan eerst eenvoudig offertes aan bij specialisten in uw regio. Het aanvragen en vergelijken van offertes is erg makkelijk en neemt weinig tijd in beslag. Door het vergelijken van offertes kunt u tot wel 40% besparen op uw rolluik.