Trendy houten garagepoorten

De afgelopen maand stond de Batibouw 2014 in het teken van drie thema’s. Waaronder ‘De comeback van hout’, Hörmann garagepoort fabrikant gaat met de trend mee.

Garagepoort met moderne houtlook

De moderne houten garagepoorten van Hörmann sluiten aan bij wat de consumenten van tegenwoordig willen. Hout leeft en geeft een warme sfeer. Na het terugkomen van hout als basisconstructie zien we het nu ook terug bij garagedeur fabrikanten. De houten garagepoorten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. De Decograin panelen worden gemaakt van staal, hierdoor heeft u de uitstraling van hout maar de voordelen van staal. Een andere optie is massief houten panelen, bij beide opties kunt u genieten van de autenthieke look van hout.

Verschillende motieven

De garagepoorten zijn verkrijgbaar in verschillende motieven. Het verschil tussen de motieven is de maat van de panelen. Bij een S-motief is de maat van de panelen kleiner dan bij een M-motief (foto links), het L-motief (foto rechts) heeft de grootste panelen.

Te weinig ruimte

Heeft u wat minder ruimte beschikbaar, dan is de RollMatic van Hörmann erg geschikt. De RollMatic wordt net als een rolluik verwerkt in een kast. Deze garagepoort rolt zichzelf op in de kast,. Zo blijft het plafond van uw garage vrij, en sluit het uw garage perfect af. Ook dit type garagepoort is te verkrijgen in de trendy houtlook.

Rate this post