Tips voor het aankopen van rolluiken

Maak voor het aankopen van uw rolluiken gebruik van deze tips. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Rolluiken informatie zoeken

Voordat u rolluiken gaat kopen is het verstandig om informatie te zoeken. Dit kan u helpen bij het maken van keuzes. Lees daarom informatie over de verschillende manieren van plaatsen, bediening en merken van rolluiken. Op de website van Rolluiken-Weetjes.nl kunt u alle informatie vinden over rolluiken. Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons.

Wensen en verlangens

Het is slim om voor uw aankoop al uw wensen op een rijtje te zetten. Dit helpt u straks bij het aanvragen van offertes. Denk bijvoorbeeld na over wat voor type bediening, materiaalsoort en de manier van plaatsen. Als u concrete wensen heeft, kunnen bedrijven betere offertes opstellen. U kunt uw wensen altijd aanpassen in overleg met uw leverancier.

Bedrijven vergelijken en besparen

Als u concrete plannen heeft voor het aankopen van rolluiken, is het verstandig om bedrijven te vergelijken. Door het aanvragen van rolluiken offertes kunt u meerdere bedrijven in uw regio vergelijken. Zo kunt u de beste deal maken, waar u zich het meest prettig bij voelt. Na het aanvragen van offertes zit u overigens nergens aan vast, u kunt de aanvraag altijd stoppen. Op deze pagina kunt u een idee krijgen van de prijzen van rolluiken.

Door hier uw gegevens achter te laten, kunt u 4 bedrijven in uw regio vergelijken. Veel consumenten gingen u voor en bespaarden tot wel 40% op de totale kosten van rolluiken.

Maak duidelijke afspraken met uw leverancier

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een bedrijf, is het belangrijk dat u duidelijke afspraken maakt. Overleg met elkaar over de prijs, garantie, werktijden etc. Wij raden u aan om deze afspraken op papier te zetten, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ontvangen van de specialist(en)

Ontvang de specialist(en) op een goede manier. U bent nergens toe verplicht, maar een kop koffie of iets anders te drinken wordt altijd gewaardeerd. Zorg dat de plaatsen waar de rolluiken moeten komen toegankelijk zijn voor de specialisten.

Onderhoudscontract

Rolluiken moeten goed onderhouden worden. Het jaarlijks schoonmaken en smeren van de bewegende delen is noodzakelijk voor een lange levensduur. U kunt overleggen met uw leverancier over een onderhoudscontract. Hierin kunt u afspraken maken wat betreft het schoonmaken en onderhouden van de rolluiken.

Ervaringen delen

Wanneer u ervaring heeft met het aankopen en plaatsen van rolluiken, en heeft u nog andere tips. Laat het ons weten, zo kunt u als consument iemand anders helpen. Deel u tips hieronder in een reactie.