Rolluiken vergelijken

Vergelijken is niet meer weg te denken uit ons leven, en dat is een goed iets. Door te vergelijken bent u in staat de beste kwaliteit voor de scherpste prijs boven water te halen, ook bij rolluiken. Vind hier informatie en tips over het vergelijken van rolluiken prijzen, opties, merken en specialisten.

Rolluiken prijzen vergelijken

De rolluiken prijs is toch altijd wel één van de belangrijkste factoren in het vergelijkingsproces. Is het rolluik de prijs waard of is de prijs te hoog? Om u op weg te helpen rolluiken prijzen te vergelijken vindt u in onderstaand overzicht de gemiddelde minimale en maximale prijzen per rolluik onderdeel: rolluik zelf (materiaal en afmeting), bediening (handmatig of elektrisch) en montage (zelf ophangen of uitbesteden).

OnderdelenPrijs per rolluik, incl. btwOmschrijving
Rolluik*€ 90 - € 600Van kunststof tot aluminium
en van klein ( 1 x 1 m) tot
groot rolluik (3 x 3 m)
Bediening€ 10 - € 250Van handmatige tot
elektrische bediening
Montage€ 100 - € 200Van het monteren van een
klein of groot rolluik en
de wijze van plaatsing
Gemiddelde minimale
en maximale totaalprijs
€ 200 - € 1.050

* Lees meer over de kosten van rolluiken in het algemeen op de rolluiken prijzen pagina.

U ziet dat, afhankelijk van uw wensen, de prijzen flink uiteenlopen. Wilt u specifieke prijsinformatie zodat u de rolluiken prijzen echt goed kunt vergelijken? Vraag bij ons gratis met één aanvraag tot wel 4 vrijblijvende offertes op bij rolluiken specialisten in uw omgeving. Binnen 2 werkdagen heeft u de prijsopgaves in huis en vergelijkt u op uw gemak de prijzen voor het rolluik en de montage. U ziet in één oogopslag en zonder risico’s welke specialist u de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Rolluiken vergelijken

Uitgangspositie: waarom wilt u een rolluik?

U gaat een rolluik kopen, maar waarom? Dit is een belangrijk punt om bij stil te staan, zodat u rolluiken gaat vergelijken die het beste aansluiten bij uw wensen. Wilt u een rolluik omdat het zweet u uitbreekt wanneer de zon vol in uw huis schijnt of zijn er de laatste tijd steeds meer inbraken in uw buurt en wilt u uw bezittingen beschermen? Dit zijn nog maar 2 mogelijkheden van rolluiken, onderstaand vindt u de 6 belangrijkste:

  • Zonwering
  • Inbraakbeveiliging
  • Geluidswerend
  • Isolerend
  • Verduistering
  • Privacy

Stel, u besluit om voor het goedkoopste rolluik te gaan, maar die blijkt enkel geschikt te zijn als zonwering en niet voor inbraakbeveiliging. Als u op zoek bent naar inbraakbeveiliging, is dit zonde. Wanneer u goed voor ogen heeft van welke voordelen u wilt genieten, bent u beter in staat om rolluiken te vergelijken en kunt u direct al een aantal rolluiken van uw lijstje afstrepen.

Rolluiken opties vergelijken

Zodra u weet welke problemen uw rolluik voor u gaat oplossen is het tijd om de rolluiken opties te gaan vergelijken. Wanneer u rolluiken gaat kopen komt u voor de volgende keuzes te staan:

Zoals u ziet, heeft u genoeg keuzes te maken waar allemaal varianten met diverse prijzen bij horen. Heeft u al uw keuzes voor uw ideale rolluik gemaakt? Tijd om merken en specialisten te vergelijken.

Rolluiken vergelijken woning

Rolluiken merken vergelijken

Het aanbod van soorten rolluiken is groot. Tegenwoordig is er voor ieder budget wel een geschikt rolluik op de markt. Als u al wat rolluiken vergeleken heeft, dan heeft u vast gezien dat er een aantal grote rolluiken fabrikanten zijn. Het is fijn om voor een betrouwbaar merk te gaan omdat u dan vaak verzekerd bent van goede kwaliteit en service (denk aan garantie). De kwaliteit controleert u eenvoudig, door te kijken naar het WK3-Keurmerk. Veel voorkomende rolluiken merken in Nederland die u met elkaar kunt vergelijken zijn:

Ieder merk biedt verschillende typen rolluiken aan in diverse prijsklassen. Zit voor u het geschikte rolluik er toch niet tussen bij één van deze merken? U kunt ook voor een huismerk rolluik gaan, daar wordt de kwaliteit ook steeds beter van. Het advies is wel dat als u kiest voor een huismerk rolluik, u dit bij een betrouwbare specialist doet. Vraag naar de service en garantie zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Rolluiken specialisten vergelijken

Tot slot, de rolluik specialist. Wist u dat het prijsverschil tussen rolluiken specialisten op kan lopen tot wel 40%? Ga maar na hoeveel specialisten er alleen al in uw regio zitten, de concurrentie is groot. De kans dat u te veel gaat betalen voor uw rolluiken is dan ook groot. Dit voorkomt u eenvoudig door vrijblijvende offertes van meerdere rolluiken specialisten te vergelijken. Het is een tijdrovende klus om steeds opnieuw een aanvraag in te vullen bij iedere specialist. Wij helpen u daarom graag op weg. Vraag bij ons gratis en met één aanvraag tot wel 4 vrijblijvende offertes op van rolluiken specialisten in uw regio. Binnen 2 werkdagen heeft u de prijsopgaves in huis en ziet u in één oogopslag wat het rolluik u gaat kosten én hoeveel u kunt besparen. Een eenvoudige manier om rolluiken te vergelijken en de scherpste prijs te vinden binnen een handomdraai.

Rolluiken offertes vergelijken