Rolluiken specialist

Een rolluiken specialist plaatst uw rolluiken vakkundig. Zijn er andere redenen om te kiezen voor een rolluiken specialist? Hier leest u over waarom u kunt kiezen voor een specialist, en op welke punten u specialisten vergelijkt.

Prijzen voor een rolluiken specialist

De prijzen van rolluiken kunnen erg uiteenlopen. De manier van bedienen en de afmetingen hebben veel invloed op de prijs. Handmatige rolluiken zijn in aanschaf het meest voordelig, daarentegen zijn elektrische rolluiken duurder. Voor € 100 kunt u al rolluiken aanschaffen, gaat u voor meer kwaliteit en comfort dan kunnen de prijzen hoog oplopen tot zeker €500. Benieuwd naar de verschillende prijzen, bekijk de prijzen pagina. Kiest u ervoor om uw rolluiken te laten plaatsen door een rolluiken specialist, dan betaald u hiervoor een meerprijs. De montagekosten liggen tussen de € 125 en € 175, voor het opmeten betaalt u gemiddeld ongeveer € 40 extra.

Benieuwd naar de exacte prijzen voor een rolluiken specialist? Dan raden wij u aan om verschillende leveranciers in uw regio te vergelijken.

Voordelen van rolluiken

Rolluiken hebben veel voordelen. Rolluiken hebben een zonwerende functie, waardoor u geen last hoeft te hebben van felle zonnestralen. Ook hebben rolluiken een isolerende functie. Veel warmte in een huis gaat verloren via de ramen, door rolluiken kunt u dit verminderen. Hierdoor kunt u jaarlijks geld besparen op uw energierekening. Rolluiken bieden ook bescherming aan uw huis. Door de weersomstandigheden hebben ramen en kozijnen veel te verduren, gesloten rolluiken geven voldoende bescherming tegen extreme weersomstandigheden. Ook zijn rolluiken goed voor de inbraakveiligheid van een huis, door de sterke materialen is een rolluik inbraakvertragend.

Waarom een rolluiken specialist

Er zijn verschillende redenen om voor een rolluiken specialist te kiezen. Hieronder ziet u twee belangrijke redenen:

  • Kennis: specialisten beschikken over kennis
  • Vakkundig: specialisten zijn vakbekwaam

Erg belangrijk is dat specialisten over een bepaald kennis niveau beschikken. Hierdoor kunnen ze u voorzien van advies. Zo kunnen ze eventuele adviezen geven op het gebied van plaatsen, bediening en materiaalsoorten. Ook zijn ze vakkundig, hierdoor bent u er van gegarandeerd dat de rolluiken goed geplaatst worden.

Rolluiken specialisten vergelijken

Bij het vergelijken van rolluiken specialisten kunt u op verschillende punten letten. Dit zijn punten om op te letten:

  • Prijs: vergelijk verschillende offertes, let ook op de montagekosten.
  • Garantie: bedrijven hebben verschillende regels wat betreft de garantie.
  • Levertijd: let bij bezorging op de levertijd.
  • Tijd van plaatsen: Laat u de rolluiken plaatsen, kijk of uw tijden overeenkomen.
  • Behoefte: zijn extra wensen mogelijk? Wordt u voorzien in uw behoefte?

Maak een keuze waar u zich goed bij voelt, wanneer u twijfelt of een specialist niet vertrouwd kies dan een ander.

Erkende specialist

U kunt een rolluiken specialist herkennen aan verschillende keurmerken. Wilt u zeker zijn van goede kwaliteit en betrouwbaarheid dan is het verstandig om te kijken of uw bedrijf over deze keurmerken beschikt:

BouwGarant

Dit keurmerk is bedoeld voor ondernemingen die voldoen aan een bepaald niveau van vakmanschap en betrouwbaarheid. Als een bedrijf dit keurmerk bezit kunt u ervan uitgaan dat het een betrouwbaar bedrijf is.

KOMO keurmerk

Dit keurmerk is een kwaliteitsverklaring. De overheid stelt eisen aan de producten en diensten in de bouwsector. Als rolluiken dit keurmerk hebben voldoen ze aan de Nederlandse regelgeving.

Rolluiken specialisten vergelijken

Uw kunt kiezen uit veel verschillende bedrijven. Wilt u rolluiken aanschaffen, dan raden wij u aan om verschillende leveranciers te vergelijken. Laat hieronder uw gegevens achter en bespaar tot wel 40% op de totale kosten van uw rolluiken.